06 525 35 660 info@jessicapepermans.nl

Om de haverklap een ontsteking in haar schouder, ze kreeg een hernia, dan weer pijn in haar benen, gevolgd door een elleboog die ze niet kon buigen van de pijn, hoofdpijn, slecht slapen. Het is een understatement om te zeggen dat het best veel was.

ALS HET ENE OPGELAPT WAS
vroeg het volgende lichaamsdeel weer aandacht. Om moedeloos van te worden.

IN DE SESSIE
werd de relatie zichtbaar tussen haar klachten en haar overleden broertje, het verdriet daarover van haar moeder. En vooral ook de link met haarzelf.

HAAR EIGEN PLEK
Namelijk dat ze haar eigen plek heeft in dit leven, die met niemand hoeft te delen. Ook niet met haar broertje. Dat ze meer op haar eigen plek en daar ook voor mag gaan staan.

KIJKEN VANUIT EEN ANDER PERSPECTIEF
Marlies wilde weten of er een link was tussen haar klachten en haar (familie)systeem. Niets meer, niets minder. Dus dat hebben we gedaan. Niks gefixt, niks veranderd. Alleen gekeken. Vanuit een ander perspectief.

DE DAG ERNA APPTE ZE:
‘Er is echt wel een beetje een wonder gebeurd ofzo. Ik heb echt minder pijn. Alles voelt nog heel licht. Mijn rechterarm is zo goed als oké. Niet dat al mijn kwalen nu weg zijn, maar mijn spieren zijn minder gespannen. Er drukt wat minder, ook in mijn nek. Heb geslapen als een os. Ben heel blij, wat een succes’

Benieuwd of jou lichamelijke klachten gelinkt zijn aan iets uit je eigen of familiegeschiedenis? Mail me dan om een First Step Sessie te plannen. Dan kijken we samen of het iets voor je is