06 525 35 660 info@jessicapepermans.nl

Ze denkt vaak ´als mijn moeder het anders had gedaan, had ik hier nu niet met een depressie gezeten´. Tegelijkertijd wil Marre liever niet naar haar verleden kijken. Dat is geweest, ze wil vooruit.

Ik hoor het vaker.

VROEGER IS VOORBIJ
Mensen die tegen gezondheidsklachten als bijvoorbeeld een depressie, vermoeidheid of migraine aanlopen. Er beweging in willen, maar zonder gewroet in ´vroeger´.

En ik begrijp het zo goed. Been there.

JE KIJKT ALLEEN NAAR WAAR JE NU NOG LAST VAN HEBT
Vanuit systemisch perspectief naar je geschiedenis kijken, is alles behalve doelloos wroeten in het verleden.

Je onderzoekt of gebeurtenissen uit jouw (familie)geschiedenis gerelateerd zijn aan jouw klachten. Daarvoor hoef je niet te weten WAT het ‘verhaal’ is. Het gaat om de emoties die erbij horen, die geef je een plek. Zodat je het in je geschiedenis kunt laten waar het hoort. En vooruit kunt bewegen.

WAT IS SYSTEMISCH WERK DAN?
Nieuwsgierig of systemisch (lichaams)werk interessant kan zijn voor jou? Ik geef binnenkort een gratis webinar waarin ik uitleg geef over systemisch (lichaams)werk en waarin je kunt ervaren wat het is.

Stuur me gerust een mailtje of  appje als je interesse hebt, dan informeer ik je zodra de data en tijdstippen bekend zijn

Je bent van harte welkom!