06 525 35 660 info@jessicapepermans.nl

Roeland- Jan was enkele jaren geleden zijn baan kwijt geraakt bij een reorganisatie. Sindsdien lukte het hem niet meer om langere tijd in dienst te komen bij een bedrijf. Hij was goed in zijn werk, sloot aan bij collega’s, was een loyale werknemer. Toch werd hij telkens weer ontslagen. Steeds om een vage reden.

Dat zorgde voor spanning.
Fysiek uitte dat zich vooral in zijn nek en schouders.

50+ EN ‘DUS’…
Zelf gooide hij het op zijn leeftijd. Hij was de 50 gepasseerd.
Toch voelde dat ook niet helemaal als ‘de’ reden.

HERHALING IS VAAK EEN SIGNAAL
Het patroon van steeds ontslagen worden, bleek een link te hebben met een voorouder aan zijn vaders kant. Roeland-Jan had het letterlijk op zijn schouders genomen om het verdriet van een van zijn voorouders te dragen.

Toen hij het terug kon geven, zorgde dat voor een enorme ontspanning in zijn nek en rug.
De pijn verminderde aanzienlijk. En het doorbrak de vicieuze cirkel van steeds ontslagen worden.

Als er iets spannends gebeurt in ons leven, iets wat we onbewust als ‘levensbedreigend’ ervaren, nemen we niet altijd de ruimte om alle angst of al het verdriet er te laten zijn. We willen vaak (te snel) vooral weer door.
Emoties die zo geen plek krijgen, worden vaak doorgegeven in de familie
Je kunt zo onbewust iets bij je dragen dat niet van jou is.

Je herkent het doordat er vaak iets terugkeert in je leven wat je maar niet doorbroken krijgt. Bijvoorbeeld terugkerende klachten waar je maar geen beweging in krijgt.

IK ONTMOET JE GRAAG (online of live)
als je kampt met (onverklaarbare) lichamelijke klachten waar maar geen beweging in lijkt te komen. Ze blijven terugkomen zonder dat er iets -in positieve zin- aan verandert.

In een gratis First Step Sessie kijk ik graag samen met jou wat jouw eerste stap kan zijn om meer inzicht en beweging in je klachten te krijgen.

Ik ontmoet je graag!